Beeldbewerking

Daar kom ik in beeld… Voor de professionele fotograaf die de handen vol heeft aan het fotograferen en geen tijd heeft de beeldbewerking / fotobewerking zelf te verrichten.

Met mijn precieze en perfectionistische werkwijze kan ik keer op keer het beste uit uw foto naar voren brengen. Helemaal naar uw eigen stijl zorg ik voor een compleet plaatje waar u en uw klant versteld van zullen staan. Of dit nu een enkele foto is of een complete bruidsreportage, alles is mogelijk.

Vandaag de dag wordt bijna iedere foto wel nabewerkt. Dit hoeft niet per definitie te betekenen dat er van alles weg gepoetst of veranderd hoeft te worden, maar hierbij gaat het meestal over een basis nabewerking waardoor de foto’s alleen maar zullen verbeteren. Scherpte, kleur, licht-donker en uitsnede; dit zijn nog maar een aantal punten waar ik naar kijk terwijl ik de foto verbeter. Optimalisatie van de beelden om het beste uit uw foto te halen. Hierdoor zullen uw foto’s in een lijn komen en draagt u uw eigen handschrift uit naar uw huidige klant en toekomstige klanten.

Suustudio heeft veel ervaring met eenvoudige en ingewikkelde beeldbewerkingen. Een aantal voorbeelden van wat ik voor u kan betekenen zijn foto’s corrigeren op witbalans, kleurzweem, scherpte en het recht zetten van foto’s voor bijvoorbeeld de vastgoedfotograaf / interieurfotograaf. Ook voor de bruidsfotograaf en voor de zakelijke fotograaf kan ik de beeldbewerking verzorgen om uiteindelijk het maximale uit een foto te halen.

Er is heel veel mogelijk dus vraag mij gerust even om meer informatie en tarieven.

Tegenwoordig wordt er ook steeds meer gefilmd. Kijk maar eens op Funda, vraag je buurvrouw maar eens naar haar trouwvideo en bij je man op zijn werk hebben ze sinds vorige week ook een gaaf introductiefilmpje over het bedrijf. Deze video’s moeten ook bewerkt en gemonteerd worden. U kunt suustudio ook inhuren voor videografie en het monteren van uw video’s.