Luxe behang trends

Behang is helemaal terug van weggeweest. Zowel in de woonkamer als in de slaapkamer kan het een echte sfeermaker zijn. Waar vroeger de barok en friemelige type wandbekleding helemaal hip waren, hebben we nu weer andere trends. De grootste en luxe trends zal ik in dit artikel met jullie delen. Ook de merken waar je het beste voor kunt kiezen komen aan bod.

  • Structuur en gewaagde materialen.

Voorbeeld Perles van élitis.

“I will give you pearls of rain coming from countries where it never rains.”

Jacques Brel

Op dit behang paraderen de parels in sierlijke patronen op het behang. Duizenden kraaltjes zorgen voor een geheel patroon, ze spreiden zich geleidelijk uit, en zorgen voor een gebalanceerd effect. Dit behang van élitis is vuur bestendig en afwasbaar.

Behang - Elitis - Perles

  • Dierlijke vacht.

Voorbeeld Natives van élitis.

Een verzameling van patchwork huiden in blokken opeengestapeld naast elkaar.

Deze verzameling van blokken geven een afdruk met dierenharen weer. Zebra’s, koeien en getatoeëerde huiden in mooie natuurlijke tinten. Zo geef je jouw wand een trendy en natuurlijke uitstraling.

Behang trends - Elitis - Natives

Voorbeeld Big Croco van élitis.

Eigentijds, grootformaat krokodillenhuid. Opvallend design in brutale kleuren.

Een patroon met opgeblazen krokodillenhuid. Verkrijgbaar in vele kleuren om een wand er lekker uit te laten springen. Hou de overige wanden rustig wit en werk met grote accessoires om extra kleur en sfeer te brengen. Deze wandbekleding zorgt voor een extra glans en structuur op de wand.

 

Behang trends - Elitis - Big Croco

  • Opvallende prints

Voorbeeld Avalon van Arte

Wegdromen naar heldere lagunes en exotische stranden is wat deze wandbekleding teweeg brengt.

Flamingo’s, maar ook mooie bladeren motieven en jungle sferen komen mooi tot zijn recht in de collectie van Arte. De smaakvolle kleurcombinaties, gedrukt op papier met een structuur van geweven gras, zullen een extra dimensie geven aan uw kamer. Een echte blikvanger welke zeker voor gespreksstof zal leiden bij bezoek.

 

Behang trends - Arte - Avalon

Comments are closed.