Interieur en exterieur fotografie Blaricum

In opdracht voor Aannemingsbedrijf J. van der Windt BV mocht ik de fotografie verzorgen voor deze prachtige vrijstaande nieuwbouwwoning te Blaricum. Aannemingsbedrijf J. van der Windt BV is specialist in exclusieve woningbouw. Omdat zij samenwerken met Nederlands beste ontwerpers bent u verzekerd van een uitzonderlijk eindresultaat. Zowel het interieur als het exterieur heb ik vastgelegd.

In deze binnenkijker zien jullie een royale woning met groots trappenhuis. Wanneer je de trap afloopt kom je uit bij de prachtige wijnkelder met aansluitend de wellness. De begane grond heeft een heerlijke leefkeuken waar uren getafeld kan worden. Aangrenzend aan de eetkamer de knusse woonkamer met vele raampartijen en grote lichtstraat. Mooi gescheiden door een zwart stalen schuifsysteem en prachtige wand waarin o.a. de tv is weggewerkt. Ook op de begane grond nog een werkkamer, speelkamer en bijkeuken. De eerste en tweede verdieping beschikken over vier ruime slaapkamers, inloopkasten en badkamers.

Suustudio zal op haar website en social media kanalen meerdere binnenkijkers in opdracht van Aannemingsbedrijf J. van der Windt BV laten zien. Dit zijn allemaal exclusieve fotografie projecten van zowel interieur als exterieur.

“Uw eigen huis laten bouwen? Wij helpen u graag van de eerste tekeningen tot de laatste verfstreep. Door onze korte lijnen bent u altijd zeker van snelle en uitermate persoonlijke service. Wij denken met u mee om samen het huis van uw dromen te realiseren. Uw dromen en onze jarenlange ervaring: het perfecte team om tot het mooiste resultaat te komen. Een goed ontwerp staat aan het begin van een prachtig eindresultaat. Door samen te werken met sommige van Nederland beste ontwerpers kunnen wij tot deze uitzonderlijke resultaten komen. Een perfecte combinatie wat leidt tot vele tevreden klanten.”

Aldus Aannemingsbedrijf J. van der Windt BV .

Bij interesse in interieur en/of exterieur fotografie kan gekeken worden onder het kopje interieur fotografie. Hier vind je meer informatie.