Interieur ontwerp

Suustudio ontwikkelt totale concepten voor interieur. Ik help u door middel van interieur ontwerp | styling | advies en begeleiding een weg te vinden in alle prachtige mogelijkheden om zo uw droomwoning te realiseren.

Het resultaat ziet iedereen maar minstens net zo belangrijk vind ik het ontzorgen tijdens het proces van verbouwen en/of inrichten van uw droomwoning.

Het zorgen voor een goede balans tussen functionaliteit en dat het er gewoon erg mooi uitziet is belangrijk in de stijl van suustudio, evenals tijdloze ontwerpen en aandacht voor detail.

Zo ga ik te werk

 1. Koffie of thee?
  Laten we eerst eens beginnen met de kennismaking. Niet alleen de ‘Wie bent u?’ maar ook de ‘Wie is suustudio ?’ komt hier naar voren en in dit geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek zullen we de eerste belangrijke stappen zetten naar uw droomwoning.
 2. Investering.
  Nu we kennis gemaakt hebben en weten wat uw (woon)wensen zijn kan ik een concreet plan gaan maken en hier hoort een offerte bij. Deze wordt op maat gemaakt en toegemaild. Na akkoord gaat het dan echt gebeuren, de eerste stappen naar uw droomwoning zijn gezet!
 3. De eerste ronde.
  De hersenen kraken, de ideeën gieren door het lijf en de creativiteit draait overuren. Hier wordt gewerkt! ((Hier wordt gewerkt aan de eerste ronde, we spreken namelijk na het kennismakingsgesprek weer even af op een gekozen moment om de eerste ideeen te bespreken.)) Suustudio zal met verschillende ideeën komen en hier gaan we samen over brainstormen. ((Ik hou namelijk van transparantie en dat u ook weet waar ik mee bezig ben.)) Gewapend met moodboards en kleuren zullen we de koers gaan bepalen voor het uiteindelijke plan.
 4. Finetunen en printen.
  Nu we alle vraagtekens hebben weggewerkt kan ik aan de slag met het definitieve plan. Alles wordt uit de kast gehaald om een zo compleet mogelijk plan aan u af te leveren. Dit uiteindelijke plan gaan we samen helemaal doorspreken zodat u precies weet wat er allemaal moet gebeuren.
 5. Happily ever after
  Het plan is klaar, maar nu begint het voor u pas. U kunt heerlijk gaan genieten van uw toekomstige droomwoning.