Over mij

Begon in juni 2016 met suustudio om zo alles te combineren wat ze in een baan niet vinden kon. Inmiddels combineert Susan (foto)grafisch ontwerp en interieur ontwerp voor zowel de zakelijke markt als de particuliere klant.

Susan houdt van alles wat te maken heeft met interieur, nieuwe stadjes en plekken ontdekken, verse bloemen in huis en gezellig met vrienden eten. Mijn aller eerste interieur herinnering hangt samen met lichtblauwe muren, geschilderd kippenbehang en wit houten balken. Toen was ik tien en al erg bezig met mijn kamer elke paar weken te veranderen. Na misschien wel 9 slaapkamer metamorfoses heb ik samen met mijn vriend Robin ons droomhuis gekocht en deze geheel in eigen stijl ontworpen en ingericht. Geen muur is blijven staan en de indeling is precies zo geworden zoals ik die voor ogen zag, ruimtelijk, licht en open. In ons huis pronkt zelfs nog een grof oude houten balk die mijn opa uit een oude boerderij gered heeft.

Voor mij is het helpen van mensen met de bouw van hun droominterieur letterlijk een droom die uitkomt en komt deze ook weer niet zomaar uit het niets. Met een opa die een eigen aannemingsbedrijf had, een creatieve moeder die de meest prachtige tuinen ontwerpt en realiseert, een vader die bouwtechnisch een ster is en een broer die een geweldige werkvoorbereider op de bouw is heb ik van hen alledrie zoveel mogen leren en kan ik gelukkig ook vaak een extra hulplijntje inschakelen voor advies om zo voor u het meest prachtige interieur te ontwerpen. 

Verder gaat mijn hart sneller kloppen van mooie (interieur)foto’s en zit pinterest op al mijn mobiele apparaten onder mijn sneltoets. Inmiddels heb ik op interieur vlak mijn eigen stijl ontdekt en deze zult u herkennen in al mijn projecten. Belangrijk in interieur ontwerp en advies vind ik licht, eenvoud en mooie details. Dit gecombineerd met een stoer doch luxueus randje en natuurlijke materialen. Niet teveel poespas maar toch de gezelligheid en warmte creëren waar we allemaal naar op zoek zijn. Samen een unieke droomwoning creëren en realiseren, dat is de kracht van suustudio en dit kan ik ook voor u betekenen.

U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar info@suustudio.nl met hierin uw vraag. Als u graag teruggebeld wilt worden is dit geen enkel probleem en vermeld u in de mail uw telefoonnummer. Ik help u graag verder.

BTW: NL208402731
KVK: 66322006